BK Modelbouw

best free magento theme

Ga direct naar hoofd-inhoud »

Your shopping cart is empty

Verzenden

Uw bestelling zal worden verzonden via bpost of PostNL.

Bij de verzending wordt onderscheid gemaakt in verzending naar Belgë, verzending naar Nederland en verzending naar andere landen.

Verzending naar België

Bij verzending binnen België zal uw bestelling worden verzonden via bpost. U heeft de keuze uit de volgende twee verzendmethoden:

-

Bpack 24h: De zending wordt de eerstvolgende werkdag na verzending geleverd. Met de unieke barcode op de zending kunt u de zending online volgen via de e-tracker op www.taxipost.be/track. De zending is niet verzekerd tegen verlies of beschadiging.

-

Bpack Secur: De zending wordt de eerstvolgende werkdag na verzending geleverd. Met de unieke barcode op de zending kunt u de zending online volgen via de e-tracker op www.taxipost.be/track Bij afgifte van de zending tekent u voor ontvangst. Bovendien is de zending verzekerd tegen verlies of beschadiging.

Verzending naar Nederland

Bij verzending naar Nederland zal uw pakket door ons zusterbedrijf van Beers Model Cars worden verzonden via PostNL. Hierdoor kunnen wij de verzendkosten laag houden.

Bij verzending naar Nederland heeft u de keuze uit de volgende twee verzendmethoden:

-

PostNL pakket: Levering de volgende werkdag na verzending. Via de track and trace code kunt u de status van de zending volgen op www.tracktrace.nl. Geen handtekening voor ontvangst en ook niet verzekerd tegen verlies of beschadiging van de zending
-

PostNL aangetekend pakket: Identiek aan het PostNL pakket echter de zending is wel verzekerd tegen verlies of beschadiging en u tekent voor ontvangst bij afgifte van de zending

Verzending naar andere landen

Bij verzending naar andere landen wordt het pakket verzonden via PostNL. Afhankelijk van het land van bestemming kan gekozen worden uit de volgende verzendmethoden:

-

PostNL pakket basis: Deze verzendmethode heeft geen track and trace mogelijkheid en tevens is de zending niet verzekerd tegen verlies of beschadiging

-

PostNL pakket: Via de track and trace code kunt u de status van de zending volgen op www.tracktrace.nl. Er wordt niet getekend voor ontvangst van de zending en de zending is ook niet verzekerd tegen verlies of beschadiging.
-

PostNL aangetekend pakket: Identiek aan het PostNL pakket standaard, echter de zending is wel verzekerd tegen verlies of beschadiging en u tekent voor ontvangst bij afgifte van de zending

Alle aanbiedingen zijn geldig zolang de voorraad strekt. Prijswijzigingen en fouten voorbehouden.