BK Modelbouw

best free magento theme

Ga direct naar hoofd-inhoud »

Your shopping cart is empty

Over BK Modelbouw


BK Modelbouw

BK Modelbouw is een modelbouw,speelgoed en hobbywinkel In Turnhout. Het bedrijf bestaat sinds 2010 en is opgericht door Vincent en Maarten . Beiden hebben een jarenlange ervaring in de branche. De winkel is gevestigd aan de Korte Gasthuisstraat 31 bus 1 in Turnhout (België). Kijkt u voor de openingstijden op de pagina adres en openiningstijden. Daarnaast kunt u via de webwinkel 24 uur per dag, 7 dagen in de week winkelen.

We hebben onder andere in ons assortiment : radiografisch bestuurbare modellen, bouwmodellen, modelbouw verf,gereedschap, hout en kunststof profielen, modelauto's, accessoires voor radiografische modellen, en speelgoed voor kinderen van 0 jaar tot 99.

Miniaturen

In onze winkel treft u modellen aan in alle gangbare schalen van 1:87 tot 1:12. Naast de grote merken zoals Norev en Minichamps hebben we ook modellen van o.a. Spark, Bburago, Otto mobile, GT spirit, Altaya, Solido enzovoort. U kunt de modellen goed en op uw gemak bekijken in onze winkel.

Bouwmodellen

De collectie bouwmodellen bevat modellen van vliegtuigen, auto's, schepen, legervoertuigen, ruimtevaart , figuren en vrachtwagens . Naast de bekende merken Revell en Italeri hebben we ook een aantal minder bekende merken in het assortiment .

Radiografisch

Wilt u zelf uw modellen besturen dan is een radiografisch bestuurbaar model wellicht iets voor u.

Wij leveren truggy’s, buggy’s, toerwagens,shortcourse trucks op electro of nitro en electro helicopters en vliegtuigen . Voor de aandrijving van het model is er keuze uit electromotoren en brandstofmotoren. Uiteraard leveren wij ook alle toebehoren, zoals zenders, ontvangers, accupacks en brandstof.

En mocht er een keer iets kapot gaan, dan kunt u ook bij ons terecht voor uw onderdelen . Uiteraard kunnen wij ook de reparatie voor u verzorgen.

Overige

Ook hebben we diverse gereedschappen, maquette materiaal, diverse kunststof en houten profielen en nog veel meer voor uw hobby en werk. Daarnaast hebben we een collectie table top figuren van onder andere Games workshop.

Alle aanbiedingen zijn geldig zolang de voorraad strekt. Prijswijzigingen en fouten voorbehouden.